Vastgoedmarkt op slot? VeilingVerhuur.nl helpt!


Het is dé oplossing voor uw leegstaande woning of bedrijfspand en tevens de ideale manier om te huren tegen een prijs die past bij uw portemonnee!
 
De website genaamd VeilingVerhuur.nl  is bedacht door twee jonge ondernemers met als doel op laagdrempelige wijze verhuurders en huurders met elkaar in contact brengen. Sinds kort is de website online en is het voor zowel makelaars als particulieren mogelijk gebruik te maken van deze innovatieve dienst. 
Zelf noemen zij het een interactieve manier van adverteren waarbij eigenaren/makelaars hun woning of bedrijfspand plaatsen en direct biedingen kunnen ontvangen op de huurprijs. Geïnteresseerden doen zonder verplichting een bod op het door hun gewilde object. Hierdoor komt u als eigenaar direct in contact met nieuwe mogelijke kandidaten (leads). Of u bent als potentiële huurder degene met de meest aantrekkelijke aanbieding en zit u voor u het weet bij de verhuurder aan tafel voor een oriënterend gesprek! 
VeilingVerhuur Nederland is een jong bedrijf met een eigen kijk op de vastgoedmarkt en de ontwikkelingen daarvan. Het doel van het bedrijf is het bij elkaar brengen van verhuurder en geïnteresseerden doormiddel van een interactief advertentieplatform.

 

Gerelateerde artikels

Mag de huurprijs in corona-tijden nog geïndexeerd worden?

Als je een woning of appartement (ver-)huurt is het gebruikelijk de huurprijs jaarlijks te indexeren. Maar mag dat ook gebeuren in deze corona-tijden of moet de indexatie nu tijdelijk worden opgeschort?
Lees meer

Mag een verhuurder zomaar een huisdier weigeren?

Als het op huisdieren aankomt, sturen veel verhuurders liever hun kat. Maar ze zijn zo braaf, meneer, onze lieve viervoeters, kleine gevleugelden en kruipende beestjes. Toch blijft het vandaag voor vele huisdierbezitters vaak een hele uitdaging om een huurwoning voor zichzelf en hun trouwe vriend te vinden. Maar mogen verhuurders eigenlijk wel nee zeggen omwille van een huisdier?
Lees meer

Is kopen interessanter dan huren? Niet noodzakelijkerwijs!

Le Soir heeft een bijzonder en interessant onderzoek uitgevoerd. Dat Belgen een baksteen in de maag hebben, weten we al lang maar de cijfers bevestigen dat huren in sommige gevallen een betere oplossing is dan kopen.
Lees meer

Evolueert Vlaanderen naar huurmarkt?

In 2018 bezat nog 71,6% van de Vlamingen hun eigen woning. Maar dat gaat volgens vastgoedmakelaar Dennis Vansweevelt in de toekomst veranderen. “Vlaanderen zal geleidelijk aan meer evolueren naar een huurmarkt”, beweert hij. “Een trend die we de laatste jaren zien, is dat appartementen steeds meer worden gekocht door investeerders, en niet door de bewoners zelf”, vertelt vastgoedmakelaar Dennis Vansweevelt. “Jonge mensen gaan meer en meer huren in plaats van kopen. We evolueren dan ook geleidelijk aan naar een huurmarkt in Vlaanderen.”
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons