27 juli 2011

Het is dé oplossing voor uw leegstaande woning of bedrijfspand en tevens de ideale manier om te huren tegen een prijs die past bij uw portemonnee!
 
De website genaamd VeilingVerhuur.nl  is bedacht door twee jonge ondernemers met als doel op laagdrempelige wijze verhuurders en huurders met elkaar in contact brengen. Sinds kort is de website online en is het voor zowel makelaars als particulieren mogelijk gebruik te maken van deze innovatieve dienst.
Zelf noemen zij het een interactieve manier van adverteren waarbij eigenaren/makelaars hun woning of bedrijfspand plaatsen en direct biedingen kunnen ontvangen op de huurprijs. Geïnteresseerden doen zonder verplichting een bod op het door hun gewilde object. Hierdoor komt u als eigenaar direct in contact met nieuwe mogelijke kandidaten (leads). Of u bent als potentiële huurder degene met de meest aantrekkelijke aanbieding en zit u voor u het weet bij de verhuurder aan tafel voor een oriënterend gesprek!
VeilingVerhuur Nederland is een jong bedrijf met een eigen kijk op de vastgoedmarkt en de ontwikkelingen daarvan. Het doel van het bedrijf is het bij elkaar brengen van verhuurder en geïnteresseerden doormiddel van een interactief advertentieplatform.

Bron:
http://www.z24.nl/speciaal/actuele_persberichten/artikel_227268.z24/Vastgoedmarkt_op_slot__VeilingVerhuur.nl_helpt___persbericht_.html

 


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag