10 mei 2012


Vastgoedmarkt begint per 1 mei met een nieuw online initiatief, de Vastgoedmarkt Nieuwsstelling. Drie keer per week, op maandag, woensdag en vrijdag, plaatst de redactie een stelling in de nieuwsbrief.

Door te klikken op de link www.vastgoedmarkt.nl/nieuwsstelling kunnen lezers aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling. Het resultaat van de stemming wordt twee dagen later in de nieuwsbrief gemeld.

Vastgoedmarkt Nieuwsstelling van 1 mei: Blijven hotels interessant voor beleggers?
De afgelopen twee jaar is er sprake van toenemende beleggersactiviteit op de Nederlandse hotelmarkt. Dit wordt veroorzaakt door de relatief stabiele economische situatie en verbeterde prestaties van hoteliers in Nederland, blijkt uit een rapport van Jones Lang LaSalle. Duitse fondsen waren de afgelopen twee jaar de meest actieve kopers. Stelling: Ondanks de fragiele economische en politieke situatie in Nederland, blijft de hotelmarkt ook de komende twee jaar interessant voor beleggers.

Bron:
http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2012/05/01/Vastgoedmarkt-lanceert-de-Nieuwsstelling


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag