Vastgoed-Auctions hoofdsponsor Helicopter View 2012


Het grootste online veilingplatform voor onroerend goed in Nederland, Vastgoed-Auctions, zal als hoofdsponsor optreden voor het komende Vastgoed Helicopter View op 8 december. Bij dit symposium zullen diverse toonaangevende partijen hun visie over de woning-, retail- en kantorenmarkt in 2012 gaan ontvouwen.

Vastgoed-Auctions is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvol onafhankelijk veilingplatform waarbij naast woonhuizen ook bedrijfsobjecten, recreatie-woningen en zelfs huurwoningen per opbod worden geveild.

Ron Ruijs, directeur van Vastgoed-Auctions, legt uit waarom zijn bedrijf als hoofdsponsor optreedt: “Het thema van het Vastgoed Helicopter View waarbij beslissers in de vastgoedmarkt hun visie over het komend jaar met de bezoekers delen, spreekt ons zeer aan. Vooral omdat wij denken dat in het komend jaar onze verkoopmethode waarbij vastgoedobjecten bij opbod kunnen worden verkocht steeds meer in zwang zal raken en zelfs als volwaardig alternatief van de traditionele verkoopmethoden zal worden beschouwd. De woningmarkt zal ook in 2012 nog niet aantrekken, dit vraagt om innovatieve manieren om tot een verkoop te komen. Hierdoor zullen steeds meer partijen, zoals woningcorporaties, ontwikkelaars en banken, online per opbod gaan verkopen.”

Meer informatie over het komende Helicopter View op 8 december:
https://www.vastgoedjournaal.nl/uploads/images/visies2012jpeg.jpg

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons