25 november 2011


Het grootste online veilingplatform voor onroerend goed in Nederland, Vastgoed-Auctions, zal als hoofdsponsor optreden voor het komende Vastgoed Helicopter View op 8 december. Bij dit symposium zullen diverse toonaangevende partijen hun visie over de woning-, retail- en kantorenmarkt in 2012 gaan ontvouwen.

Vastgoed-Auctions is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvol onafhankelijk veilingplatform waarbij naast woonhuizen ook bedrijfsobjecten, recreatie-woningen en zelfs huurwoningen per opbod worden geveild.

Ron Ruijs, directeur van Vastgoed-Auctions, legt uit waarom zijn bedrijf als hoofdsponsor optreedt: “Het thema van het Vastgoed Helicopter View waarbij beslissers in de vastgoedmarkt hun visie over het komend jaar met de bezoekers delen, spreekt ons zeer aan. Vooral omdat wij denken dat in het komend jaar onze verkoopmethode waarbij vastgoedobjecten bij opbod kunnen worden verkocht steeds meer in zwang zal raken en zelfs als volwaardig alternatief van de traditionele verkoopmethoden zal worden beschouwd. De woningmarkt zal ook in 2012 nog niet aantrekken, dit vraagt om innovatieve manieren om tot een verkoop te komen. Hierdoor zullen steeds meer partijen, zoals woningcorporaties, ontwikkelaars en banken, online per opbod gaan verkopen.”

Meer informatie over het komende Helicopter View op 8 december:
http://www.vastgoedjournaal.nl/uploads/images/visies2012jpeg.jpg

Bron:
http://www.vastgoedjournaal.nl/news/6143/15/Vastgoed-Auctions-hoofdsponsor-Helicopter-View-2011


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag