Online verkoop glastuinbouwlocaties


Via het online verkoopplatform van DTZ Zadelhoff worden op 27 juni acht glastuinbouwbedrijven verkocht.

Het gaat om percelen in Belfeld, ’s Gravenzande, Huissen, Rijnsvburg, Sevenum, en Velden. In totaal hebben de acht bedrijven een oppervlakte van circa 170.000 m2. De online verkoop van de locaties vindt per opbod plaats. De gunningstermijn van deze online verkoop is vijf werkdagen. In tegenstelling tot de vorige online verkopen, wordt alleen de hoogste bieder gehouden aan zijn bod.

Bron:
http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2012/05/23/Online-verkoop-glastuinbouwlocaties

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons