Online en social media voor vastgoed

Rogér Heijsters (Smartcheck SME) – De online- en social media marketeer

Inmiddels wordt u helemaal gek van al die LinkedIn verzoeken, Twitter berichten en Facebook requests. Waarom zou u het moeten doen? Wat is social media eigenlijk? Welk type social media is voor u geschikt en op welke mogelijke manieren kunt u werken aan uw ‘personal branding’? Concrete tips en tools over de zin en onzin van social- en online media in de vastgoedwereld, en hoe u gebruik kunt maken van deze kansen.
 
Profiel Roger
Op relatief jonge leeftijd is Roger in aanraking gekomen met ondernemerschap. Door te participeren in diverse ondernemerswedstrijden in verschillende landen is het ondernemerschap los gekomen. Na het succesvol afronden van de opleiding Hospitality Management, en vervolgens de Master International Business aan Universiteit Maastricht, heeft hij twee ondernemingen: ‘Braineo’ en ‘Smartcheck’.
Met Braineo probeert Roger niet enkel hemzelf maar ook de ondernemers (in wording) van Nederland een handje te helpen op drie gebieden: creatief denken, slimmer werken en social media. Daarnaast verhuurt hij zich op contractbasis voor diverse werkzaamheden in marketing & promotie.
Met ‘Smartcheck Social Media Engagement’ verzorgt hij samen met een vennoot en een team enthousiaste Social Marketeers van begin tot eind social marketing voor ondernemingen, waar bedrijven gebruik leren maken van alle digitale promotiemogelijkheden van dit moment.
Van nature is Roger iemand die mensen graag helpt. Wat anderen over hem zeggen is dat hij motiveert/enthousiasmeert/inspireert, gefocust is op kwaliteit en zich bezig houdt met de laatste trends & ontwikkelingen.
http://nl.linkedin.com/in/rogerheijsters
www.rogerheijsters.com
www.smartcheck.eu
http://twitter.com/#!/rogerheijsters

Bron:
http://www.slideshare.net/braineo/online-en-social-media-voor-vastgoed-keynote-roger-heijsters
http://www.vastgoed30.com/sprekers/roger-heijsters 


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag