Online en social media voor vastgoed

Rogér Heijsters (Smartcheck SME) – De online- en social media marketeer

Inmiddels wordt u helemaal gek van al die LinkedIn verzoeken, Twitter berichten en Facebook requests. Waarom zou u het moeten doen? Wat is social media eigenlijk? Welk type social media is voor u geschikt en op welke mogelijke manieren kunt u werken aan uw ‘personal branding’? Concrete tips en tools over de zin en onzin van social- en online media in de vastgoedwereld, en hoe u gebruik kunt maken van deze kansen.
 
Profiel Roger
Op relatief jonge leeftijd is Roger in aanraking gekomen met ondernemerschap. Door te participeren in diverse ondernemerswedstrijden in verschillende landen is het ondernemerschap los gekomen. Na het succesvol afronden van de opleiding Hospitality Management, en vervolgens de Master International Business aan Universiteit Maastricht, heeft hij twee ondernemingen: ‘Braineo’ en ‘Smartcheck’.
Met Braineo probeert Roger niet enkel hemzelf maar ook de ondernemers (in wording) van Nederland een handje te helpen op drie gebieden: creatief denken, slimmer werken en social media. Daarnaast verhuurt hij zich op contractbasis voor diverse werkzaamheden in marketing & promotie.
Met ‘Smartcheck Social Media Engagement’ verzorgt hij samen met een vennoot en een team enthousiaste Social Marketeers van begin tot eind social marketing voor ondernemingen, waar bedrijven gebruik leren maken van alle digitale promotiemogelijkheden van dit moment.
Van nature is Roger iemand die mensen graag helpt. Wat anderen over hem zeggen is dat hij motiveert/enthousiasmeert/inspireert, gefocust is op kwaliteit en zich bezig houdt met de laatste trends & ontwikkelingen.
http://nl.linkedin.com/in/rogerheijsters
www.rogerheijsters.com
www.smartcheck.eu
http://twitter.com/#!/rogerheijsters

Bron:
http://www.slideshare.net/braineo/online-en-social-media-voor-vastgoed-keynote-roger-heijsters
http://www.vastgoed30.com/sprekers/roger-heijsters 

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons