3 april 2013

In Canada is de woningmarkt volledig ingestort. Een man die er zijn huis niet aan de straatstenen kwijt raakt, heeft een creatieve oplossing bedacht. De vraagprijs is 400.000 Canadese dollar, maar kopers zijn goedkoper af als ze betalen met Bitcoins, een virtuele valuta.

Taylor More uit Alberta wil graag korting geven als mensen kiezen voor een betaling in Bitcoins, weet CNet. Bitcoins is geld dat alleen op internet bestaat. Gebruikers kunnen Bitcoins naar elkaar overmaken zonder dat ze met wisselkoersen of transactiekosten te maken hebben.

Momenteel is een Bitcoin ongeveer 65 dollar (66 Canadese dollar) waard. In zijn advertentie vertelt de man er niet bij hoeveel Bitcoins hij wil precies eist voor zijn woning. Dat hangt volgens hem af van hoeveel iemand ervoor over heeft.

Bron:
demorgen.be


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag