13 september 2014

Voor zijn blog 'Ulgy Belgian Houses' nam Hannes Coudenys (30) uit Kortrijk foto's van de mafste huizen in ons land. Die huizen, en het verhaal erachter, worden nu gebundeld in een boek dat in het najaar uitkomt bij Borgherhoff-Lamberigts.

Drie jaar geleden startte Coudenys met zijn blog, die inmiddels drie miljoen pageviews per maand haalt. Het zijn vooral zijn spitante onderschriften die de verzameling onweerstaanbaar grappig maken.

"Als je door het volgebouwde Vlaanderen rijdt, dan valt de lelijkheid van veel huizen onmiddellijk op", vertelde hij in zijn beginperiode in verschillende interviews.

In het "Ugly Belgian Houses"-boek komen de vijftig lelijkste huizen van op de website aan bod, samen met wat achtergrondinfo over de bouwsels en hun bewoners en interviews. "Omdat lelijk altijd beter is dan saai", zo klinkt het in de aankondiging.

Bekijk de blog

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag