Kunstgras: geen onderhoud of water nodig

Geen onderhoud


Het grootste voordeel van kunstgras is dat je het gras niet meer hoeft af te rijden. Je hebt dus geen grasmaaier meer nodig. Bovendien hoef je het niet meer te bemesten, besproeien of te wieden. Het onderhoud van de kunstgrasoplossingen van Namgrass is bijna verwaarloosbaar. Het enige wat je moet doen, is de grasmat af en toe eens opborstelen.

Altijd groen


Ook nu er waterschaarste dreigt, is kunstgras een goed alternatief, want je grasmat heeft geen water meer nodig om een groene kleur te krijgen. Met de kunstgrasoplossingen van Namgrass geniet je het hele jaar door van een frisgroen gazon. Het kunstgras wordt getest op verkleuring en UV-stabiliteit waardoor langdurige zon, chloorwater of urine van dieren geen probleem vormen. Zo krijg je niet meer af te rekenen met kale of bruine plekken.

Makkelijke plaatsing


Ook voor wie op zoek is naar een creatieve invulling voor zijn tuin of aankleding rond zijn zwembad is kunstgras een perfecte oplossing. Je kan het kunstgras in principe op elke ondergrond plaatsen zolang de ondergrond vlak, stabiel en waterdoorlatend is. Kunstgras aanleggen is bovendien ook gemakkelijk en kan vrij vlot verlopen.

Bron
Livios

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons