Kunstgras: geen onderhoud of water nodig

Geen onderhoud


Het grootste voordeel van kunstgras is dat je het gras niet meer hoeft af te rijden. Je hebt dus geen grasmaaier meer nodig. Bovendien hoef je het niet meer te bemesten, besproeien of te wieden. Het onderhoud van de kunstgrasoplossingen van Namgrass is bijna verwaarloosbaar. Het enige wat je moet doen, is de grasmat af en toe eens opborstelen.

Altijd groen


Ook nu er waterschaarste dreigt, is kunstgras een goed alternatief, want je grasmat heeft geen water meer nodig om een groene kleur te krijgen. Met de kunstgrasoplossingen van Namgrass geniet je het hele jaar door van een frisgroen gazon. Het kunstgras wordt getest op verkleuring en UV-stabiliteit waardoor langdurige zon, chloorwater of urine van dieren geen probleem vormen. Zo krijg je niet meer af te rekenen met kale of bruine plekken.

Makkelijke plaatsing


Ook voor wie op zoek is naar een creatieve invulling voor zijn tuin of aankleding rond zijn zwembad is kunstgras een perfecte oplossing. Je kan het kunstgras in principe op elke ondergrond plaatsen zolang de ondergrond vlak, stabiel en waterdoorlatend is. Kunstgras aanleggen is bovendien ook gemakkelijk en kan vrij vlot verlopen.

Bron
Livios

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons