30 juli 2015

Een vloer kost al snel enkele duizenden euro’s. Goed nadenken over je keuze is dus een must. Hier vind je alvast enkele handige tips.

1. Houd rekening met je levensstijl
Heb je een gezin met kinderen? Neem dan een vloer die onderhoudsvriendelijk is. Met natuursteen en hout moet je oppassen voor vlekken. Keramische tegels kunnen dan weer beter tegen een stootje. Weeg de voor- en nadelen voor elke soort af.

2. Je woning als geheel
Vraag stalen aan. Op die manier zorg je ervoor dat je vloer past met alle elementen van je interieur. Sommige fabrikanten vragen wel een kleine vergoeding. Maar een miskoop kost je meer dan een staaltje!

3. Ruimtelijk gevoel
De grootte van je tegels heeft invloed op het ruimtegevoel. Hoe meer voegen je ziet, hoe groter de kamer lijkt. Kies in kleine ruimtes dus voor kleinere tegels.

Behang met verticale lijnen, gordijnen laten doorlopen tot op de grond, plafond in een lichte kleur, … Kleine veranderingen in je interieur die je kamer meteen optisch vergroten.

4. Interieurzones
Gebruik de vloer om de verschillende woonzones in je woning af te bakenen. Kies voor een naadloze overgang tussen twee verschillende soorten. Laat het overgangslatje achterwege. Denk ook aan de hoogtes van je vloer. Een tegel die hoger komt dan je parket vormt geen mooi geheel.

Bron:
Livios

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag