Je woning herinrichten op 2 dagen tijd!

Start met een kleurenplan

Beginnen doe je met een kleurenplan. Welke kleuren wil je interieur zien terugkomen en hoe kom je tot de perfecte combinaties. Online vind je heel wat inspiratie, maar je kunt ook een verfwinkel bezoeken. Een moodboard kan je helpen om de verkoper een idee te geven waar je naartoe wil. Alleen al het aanpassen van de kleuren in je woning, kan een wereld van verschil maken. Pinterest en Instagram zijn hierbij echte bondgenoten.

Welke items wil je behouden?

Waarschijnlijk wil heel wat spullen en meubels behouden. Het is tijd om een selectie te maken. Vertrek vanuit deze items en stel de rest er rond samen. Zo druk je de kosten en be je zeker dat de verschillende items met elkaar matchen.

Neem afscheid van spullen

Tijd om afscheid te nemen. Spullen die niet meer in je interieur passen moeten weg. Verkoop ze online of breng ze als het niet anders kan naar het containerpark. Wees kritisch en zorg dat enkel de noodzakelijke spullen overblijven.

Werk gestructureerd

Werk aan één ruimte per keer en werk de ruimte netjes af. Tegelijkertijd verschillende ruimtes onder handen nemen zorgt voor chaos. Vooraf een schema maken kan helpen.

Accessoires maken het verschil

De juiste accessoires pimpen je interieur zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven. Investeer in degelijk materiaal en eyecatchers. Less is more!

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons