In 2030 is 'Het Nieuwe Werken' normaal


Er was eens… file op doordeweekse dagen, vergaderingen op kantoor, vaste werktijden en geen toegang tot YouTube op de werkcomputer. In 2030 is er… alleen file tijdens vakanties, vergaderen we alleen nog maar op afstand en doen we ons werk waar en wanneer we willen; bijvoorbeeld met de (opvolger van de) iPad aan het zwembad.

Onderstaand filmpje laat in minder dan 4 minuten zien wat de invloed is van de digitale revolutie op ‘het oude werken’. Om vervolgens een toekomst te schetsten waarin ‘Het Nieuwe Werken’ zal leiden tot een andere werkcultuur en “normaal’ wordt.
http://www.wikistedia.nl/2011/07/in-2030-is-het-nieuwe-werken-normaal

Oximo, dé online vastgoedmakelaar zal dan ook “normaal” zijn, meer nog: de vastgoedmakelaar zal online zijn of hij (of zij) zal niet zijn…


Lees ook het boek en bekijk het introductiefilmpje van de IT-expert en visionair Peter Hinssen over “Digitaal is het Nieuwe Normaal”.
http://www.peterhinssen.com/books/the-new-normal

 

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons