5 juli 2011

Er was eens… file op doordeweekse dagen, vergaderingen op kantoor, vaste werktijden en geen toegang tot YouTube op de werkcomputer. In 2030 is er… alleen file tijdens vakanties, vergaderen we alleen nog maar op afstand en doen we ons werk waar en wanneer we willen; bijvoorbeeld met de (opvolger van de) iPad aan het zwembad.

Onderstaand filmpje laat in minder dan 4 minuten zien wat de invloed is van de digitale revolutie op ‘het oude werken’. Om vervolgens een toekomst te schetsten waarin ‘Het Nieuwe Werken’ zal leiden tot een andere werkcultuur en “normaal’ wordt.
http://www.wikistedia.nl/2011/07/in-2030-is-het-nieuwe-werken-normaal

Oximo, dé online vastgoedmakelaar zal dan ook “normaal” zijn, meer nog: de vastgoedmakelaar zal online zijn of hij (of zij) zal niet zijn…


Lees ook het boek en bekijk het introductiefilmpje van de IT-expert en visionair Peter Hinssen over “Digitaal is het Nieuwe Normaal”.
http://www.peterhinssen.com/books/the-new-normal

 


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag