Je huis verkopen? Da’s een persoonlijke zaak!

Je huis verkopen, is (gelukkig) niet iets wat je zomaar elke dag doet. Daarom maakt Oximo er een zaak van je om je persoonlijk te begeleiden. En dat begint al bij het eerste, vrijblijvend, verkennend gesprek.

Een Oximo adviseur komt bij je langs om te bespreken wat je noden en verwachtingen zijn en hoe Oximo je het beste verder kan helpen. Natuurlijk wil je weten wat je huis nu precies waard is en voor hoeveel je het zou kunnen verkopen. Daarom voert je Oximo-adviseur na het gesprek een schatting uit. Hierna neemt hij of zij uitgebreid de tijd om alles te overlopen, uit te leggen en te bespreken. Pas na het verkennend gesprek en de schatting hoef je te beslissen of je al dan niet met Oximo je huis wilt verkopen. 

Online platform met persoonlijke begeleiding
Oximo werkt met een online platform om je huis te verkopen. Dat klinkt misschien wat afstandelijk en onpersoonlijk, maar think again! Eens je beslist hebt om voor Oximo te kiezen, helpt je adviseur je op weg. Hij of zij maakt je wegwijs in het platform, helpt je om alle gegevens in het platform te steken en helpt je zelfs om alle nodige documenten te verzamelen. Er worden ook nog professionele foto’s gemaakt en een wervende beschrijving van je huis geschreven om potentiële kopers even enthousiast te maken over je huis als jij. 

“En nu?” vraag je je misschien af. Wanneer al het voorbereidende werk is gebeurd, begint het voor Oximo pas. Elk pand, en dus elke verkoper, heeft een persoonlijke adviseur als contactpersoon. Heb je een vraag, een opmerking of ben je ergens ongerust over? Je persoonlijke adviseur staat voor je klaar! 

Regelmatig telefonisch contact
Dat is allemaal goed en wel, maar uiteindelijk gaat het er voor jou over dat je huis wordt verkocht. Ook daar word je persoonlijk in begeleid. Je Oximo adviseur belt geregeld om te bespreken hoe de verkoop loopt en om de evolutie van verschillende acties, zoals op Facebook en Google, te bekijken. Ook na elke kijkdag belt je Oximo adviseur je op om alle feedback van de kandidaat-kopers te overlopen. 

Wanneer er een geschikte koper voor je huis is gevonden, kan je het harde onderhandelen gerust aan Oximo overlaten. Je persoonlijke adviseur fungeert altijd als tussenpersoon om een geschikt bod te vinden, zodat jij het maximale uit de verkoop kunt halen. 

En last but not least: de ondertekening van het compromis. Over alle administratieve rompslomp hoef jij je geen zorgen te maken: alles wordt voor jou naar de notaris doorgestuurd. En ook bij de laatste stap kan je op Oximo rekenen. Bij de ondertekening van het compromis bij de notaris is je persoonlijke adviseur aanwezig om getuige te zijn van dit heugelijke moment! ;) Je huis verkopen is een belangrijk moment, maar je staat er zeker en vast niet alleen voor. Oximo begeleidt je persoonlijk voor, tijdens en na de verkoop van je huis.

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons