Heeft u uw (woning)match al gevonden?


De Flexibele Makelaar lanceert in samenwerking met Sterc de 'Flexibele Match', een nieuw systeem dat de online huizenjacht doelgerichter laat verlopen.

Door het stijgende aanbod op de woningmarkt, wordt voor woningzoekenden de huizenjacht al snel een tijdrovende klus. Dankzij de Flexibele Match verloopt de zoektocht naar de perfecte woning een stuk gemakkelijker. Geïnteresseerden geven aan de hand van een online aanmeldingsformulier persoonlijke voorkeuren aan omtrent woonplaats(en) en prijsklasse. Na de aanmelding verstuurt de Flexibele Match wekelijks een e-mail een daarin een overzicht van het meest actuele aanbod van woningen die overeenkomen met de vooraf opgegeven voorkeuren. Deze voorkeuren zijn ten alle tijden te wijzigen en op te zeggen.

Wieger van der Velde: "Dankzij het innovatieve en creatieve internet & marketing bureau Sterc kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn. De reacties op de Flexibele Match zijn zeer positief. Veel mensen zagen door de bomen het bos niet meer, dit is met dit systeem opgelost."

Woningzoekenden kunnen zich op www.flexibele-makelaar.nl gratis aanmelden om gebruik te maken van de Flexibele Match.

Wieger van der Velde: Door de Flexibele Match vinden mensen door de bomen weer het bos, of beter gezegd hun droomhuis!

Bron:
https://www.waldnet.nl/wn/nieuws/36501/Heeft_u_uw_woning_match_al_gevonden?.html

Gerelateerde artikels

Welke nieuwe woonvorm past het best bij jou?

We springen steeds creatiever om met onze manier van wonen. Uit noodzaak, uit overtuiging of gewoon omdat we wel eens wat anders willen. Maar wat zijn nu de belangrijkste en opmerkelijkste nieuwe woonvormen? Hier lees je alles over cohousing, flexwonen, hamsterhuren en nog veel meer.
Lees meer

8 vragen die je je moet stellen alvorens je volgende huis te kopen!

Zoek je het huis van je dromen. Dan moet je koopjes kunnen herkennen en weten wat je financieringsmogelijkheden zijn. Dit zijn de 8 vragen die je jezelf moet stellen om je ideale huis te vinden.
Lees meer

Wanneer ben je te oud om te lenen voor een huis?

Ook op latere leeftijd wil je misschien wel een hypothecaire lening aangaan voor het bouwen of verbouwen van een woning of voor de aankoop van een tweede verblijf. Maar zijn er leeftijdsgrenzen waarmee je rekening moet houden en waarboven je geen lening meer krijgt?
Lees meer

Hoe breng je een geldig bod uit?

Ben je op je droomwoning gebotst? Dan breng je maar beter zo snel mogelijk een schriftelijk bod uit. Je wil je droomwoning niet missen, toch? Zeker nu, beslissen heel wat kopers sneller dan ooit, dus treuzel niet. Hoe je een geldig bod uitbrengt? Wij zetten even een aantal zaken voor je op een rijtje.Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons