Heeft u uw (woning)match al gevonden?


De Flexibele Makelaar lanceert in samenwerking met Sterc de 'Flexibele Match', een nieuw systeem dat de online huizenjacht doelgerichter laat verlopen.

Door het stijgende aanbod op de woningmarkt, wordt voor woningzoekenden de huizenjacht al snel een tijdrovende klus. Dankzij de Flexibele Match verloopt de zoektocht naar de perfecte woning een stuk gemakkelijker. Geïnteresseerden geven aan de hand van een online aanmeldingsformulier persoonlijke voorkeuren aan omtrent woonplaats(en) en prijsklasse. Na de aanmelding verstuurt de Flexibele Match wekelijks een e-mail een daarin een overzicht van het meest actuele aanbod van woningen die overeenkomen met de vooraf opgegeven voorkeuren. Deze voorkeuren zijn ten alle tijden te wijzigen en op te zeggen.

Wieger van der Velde: "Dankzij het innovatieve en creatieve internet & marketing bureau Sterc kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn. De reacties op de Flexibele Match zijn zeer positief. Veel mensen zagen door de bomen het bos niet meer, dit is met dit systeem opgelost."

Woningzoekenden kunnen zich op www.flexibele-makelaar.nl gratis aanmelden om gebruik te maken van de Flexibele Match.

Wieger van der Velde: Door de Flexibele Match vinden mensen door de bomen weer het bos, of beter gezegd hun droomhuis!

Bron:
http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/36501/Heeft_u_uw_woning_match_al_gevonden?.html


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag