Heeft u uw (woning)match al gevonden?


De Flexibele Makelaar lanceert in samenwerking met Sterc de 'Flexibele Match', een nieuw systeem dat de online huizenjacht doelgerichter laat verlopen.

Door het stijgende aanbod op de woningmarkt, wordt voor woningzoekenden de huizenjacht al snel een tijdrovende klus. Dankzij de Flexibele Match verloopt de zoektocht naar de perfecte woning een stuk gemakkelijker. Geïnteresseerden geven aan de hand van een online aanmeldingsformulier persoonlijke voorkeuren aan omtrent woonplaats(en) en prijsklasse. Na de aanmelding verstuurt de Flexibele Match wekelijks een e-mail een daarin een overzicht van het meest actuele aanbod van woningen die overeenkomen met de vooraf opgegeven voorkeuren. Deze voorkeuren zijn ten alle tijden te wijzigen en op te zeggen.

Wieger van der Velde: "Dankzij het innovatieve en creatieve internet & marketing bureau Sterc kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn. De reacties op de Flexibele Match zijn zeer positief. Veel mensen zagen door de bomen het bos niet meer, dit is met dit systeem opgelost."

Woningzoekenden kunnen zich op www.flexibele-makelaar.nl gratis aanmelden om gebruik te maken van de Flexibele Match.

Wieger van der Velde: Door de Flexibele Match vinden mensen door de bomen weer het bos, of beter gezegd hun droomhuis!

Bron:
http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/36501/Heeft_u_uw_woning_match_al_gevonden?.html

Gerelateerde artikels

3 manieren om te weten of er werken gepland zijn aan een appartementsgebouw!

Als je een bestaand appartement wil kopen is het belangrijk te weten of er werken gepland zijn aan de gemene delen van het gebouw. Als koper zal je daar nu eenmaal in moeten meebetalen. Maar hoe weet je of dat het geval is?
Lees meer

Hoe verloopt de aankoop van een woning?

De aankoop van een nieuwe woning is een belangrijke investering. Het is dan ook belangrijk dat de aankoop correct verloopt, zodat er geen problemen of geschillen ontstaan. We schetsen het hele verloop van de aankoop, van het uitbrengen van het eerste bod tot het ondertekenen van de notariële akte.
Lees meer

Het belang en de voordelen van een schuldsaldoverzekering!

De aankoop van een woning is een grote investering, waarvoor de meeste mensen een lening bij de bank afsluiten. Banken raden aan om een schuldsaldoverzekering te nemen, aangezien dit voor meer zekerheid zorgt. Maar wat is een schuldsaldoverzekering precies en welke voordelen brengt dit met zich mee?
Lees meer

Welke premies en fiscale voordelen geven kopers een duwtje in de rug?

De aankoop van een huis of appartement is voor veel mensen de grootste investering van hun leven. Maar wist je dat er tal van premies en fiscale voordelen bestaan die je bij de aankoop van een woning wat kunnen helpen? In dit artikel geven we je graag enkele interessante tips.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons