Geurkaars met de geur van 'homemade apple pie'

In één van onze vorige nieuwsberichten kon je al lezen dat geuren kunnen helpen om je huis te verkopen. De Nederlandse webshop Oscarenbabette speelt hier goed op in door geurkaarsen aan te bieden met vb. de geur van vers gebakken appeltaart...

Hou je ook zo van de heerlijke geur van vers gebakken appeltaart met een vleugje kaneel?

Dankzij de geurbeleving van deze geurkaars op basis van 100% biologische EcoSojawas zul je geheid gaan watertanden! 

Gedurende ca. 15 uur hult deze sfeermaker je leefomgeving in de geur van verse appeltaart zoals je oma deze kan of kon bakken!

TIPS:
 Iedereen weet inmiddels dat de geur van verse appeltaart effectief verkoopbevorderend kan werken bij het verkopen van je huis. 

Door onze 'Homemade Apple Pie' EcoSojawas Geurkaars ca. 1 uur te laten branden, alvorens je bezichtingen krijgt, hul je jouw huis in de gemoedelijke en welkome geurbeleving van vers gebakken appeltaart! 

Succes en... wij duimen met je mee op een goede verkoop!

Bron:
Oscarenbabette.nl

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons