Ga je verhuizen? Denk zeker aan deze postservice!

Voor nog geen € 9 per maand biedt Bpost de mogelijkheid om je post automatisch door te laten sturen naar je nieuwe adres. Zo vermijd je dat je de eerste weken heen en weer moet rijden tussen je oude en nieuwe woning.

De aanvraag kan je perfect online doen zodat je niet naar een postkantoor hoeft te gaan. Vul simpelweg het elektronische formulier in met alle gegevens die nodig zijn om je dossier te verwerken, evenals de data van de verhuizing. Indien gewenst, kan Bpost ook je verschillende leveranciers op de hoogte brengen (elektriciteit, gas, water en/of je telefoon- en internetprovider).

Concreet moet je een begindatum en een duur kiezen, je oud en nieuw adres opgeven, net als het aantal en de identiteit van de verhuisde personen. Bpost stuurt de brieven dan door naar het door jou opgegeven adres.

Een bijzonder praktische checklist

Bpost heeft ook een zeer complete checklist die je kan gebruiken. Zo ben je er zeker van dat je geen administratieve stappen overslaat.

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons