Ga je verhuizen? Denk zeker aan deze postservice!

Voor nog geen € 9 per maand biedt Bpost de mogelijkheid om je post automatisch door te laten sturen naar je nieuwe adres. Zo vermijd je dat je de eerste weken heen en weer moet rijden tussen je oude en nieuwe woning.

De aanvraag kan je perfect online doen zodat je niet naar een postkantoor hoeft te gaan. Vul simpelweg het elektronische formulier in met alle gegevens die nodig zijn om je dossier te verwerken, evenals de data van de verhuizing. Indien gewenst, kan Bpost ook je verschillende leveranciers op de hoogte brengen (elektriciteit, gas, water en/of je telefoon- en internetprovider).

Concreet moet je een begindatum en een duur kiezen, je oud en nieuw adres opgeven, net als het aantal en de identiteit van de verhuisde personen. Bpost stuurt de brieven dan door naar het door jou opgegeven adres.

Een bijzonder praktische checklist

Bpost heeft ook een zeer complete checklist die je kan gebruiken. Zo ben je er zeker van dat je geen administratieve stappen overslaat.

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons