Bonnema Makelaars gaat exclusieve samenwerking aan met Vastgoed-Auctions.nl


Bonnema Makelaars, de grootste woningmakelaar van de provincie Limburg, zet een nieuw verkoopinstrument in waarmee woningen sneller verkocht kunnen worden tegen een maximale opbrengst. Hiervoor is zij een exclusieve samenwerking aangegaan met Vastgoed-Auctions.nl.

Vastgoed-Auctions.nl is sinds 2007 actief via een onafhankelijk online verkoopplatform, waar woningen per opbod worden verkocht. Voordeel van verkopen per opbod is het positioneren van de woning in de markt met de scherpst mogelijke vanafprijs. Hierdoor komt de woning onder de aandacht van een vergrote doelgroep. Geïnteresseerden kunnen vervolgens een bod op de woning doen.

Verkoper bepaalt na afloop van de biedingperiode of hij al dan niet tegen een bepaald bod verkoopt. Hierdoor wordt het risico van een te lage opbrengst vermeden. Volgens Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl wordt op deze manier snel de markt voor een bepaalde woning inzichtelijk gemaakt en weet men binnen vier weken of er kopers zijn en wat zij bereid zijn te betalen. Omdat het biedingproces onder toezicht staat van een notaris, is het proces veilig en transparant voor koper en verkoper.
Met behulp van dit verkoopinstrument heeft Bonnema Makelaars de eerste woning binnen een tijdsbestek van twee weken verkocht.

Bron:
 http://www.vastgoedjournaal.nl/index.php/news/5428/16/Bonnema-Makelaars-gaat-exclusieve-samenwerking-aan-met-Vastgoed-Auctions-nl


In Belgie is er het “veilingplatform” éénmaal-andermaal.be waar vastgoedmakelaars beroep op kunnen doen voor bepaalde van hun (moeilijke) dossiers.  Het verschil met Vastgoed-Auctions.nl is dat het biedingsproces niet onder toezicht van een notaris staat. Hetgeen ook niet nodig is vermits de biedingen uiteindelijk niet bindend zijn. Voor meer hierover zie ook mijn blog over dit onderwerp http://www.oximo.be/nl/over-oximo/blog/p/detail/eenmaal-andermaal-organiseert-geen-openbare-verkoop

 


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag