27 mei 2016

Het mag dan misschien niet meteen je droomhuis zijn, een starterswoning geeft de kans te genieten van je eigen stekje. Tenslotte is het ook de bedoeling de woning na enkele jaren in te ruilen voor een groter pand. Hoe gaan slimme investeerders te werk? Zo:

Start to renovate!

Koop een verouderd pand, renoveer het zelf, woon er 5 jaar in en verkoop het met winst. Huh, is het echt zó simpel? In theorie wel ja. In praktijk vraagt het een stevig paar werkhanden en een dosis doorzetting (voor de tegenvallers die elke bouw met zich meebrengt). In grootsteden vind je heel wat uitdagende renovatieprojecten, panden van +- 100 m² waar je straffe dingen mee kan doen.

De prijs voor populairste buurt in spé gaat naar

Welke plaatsen zijn ideaal om te investeren? Buurten die in opmars zijn! Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Gentse Dokken, de komende jaren verandert de omgeving van de drie oudste dokken er in een volledig nieuw stadsdeel aan het water. Gaan de belletjes rinkelen?

Tuurlijk vraag je je nu af hoe je kan weten welke plekken "trendy to be" zijn. Misschien vertelt jouw smartphone wel meer, ga bijvoorbeeld eens na waar er veel check-ins zijn.

Bron:
Immovlan

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag