20 februari 2018

Fout 1: halsoverkop van start gaan
Weten wat je financieel aankunt, is de basis van alles. Als je je budget overschrijdt, heb je maar twee oplossingen: ofwel ga je op zoek naar extra fondsen ofwel snoei je in je uitgaven.

Fout 2: zonder te vergelijken aankloppen bij bevriende aannemers
Niemand is perfect. Blind vertrouwen op vrienden zonder eens te gaan horen bij andere aannemers is geen goed idee.

Fout 3: geen duidelijke doelen stellen
Hoe onduidelijker je doelstellingen, hoe talrijker de onvoorziene omstandigheden. Elk bijkomend werk zal je namelijk extra kosten.

Fout 4: een gebrekkige coördinatie van de aannemers
Een aannemer die op een werf begint, heeft niet altijd een globaal beeld van de werken die moeten gebeuren. Ben je niet bereid de coördinatie op jou te nemen, laat je dan bijstaan door een professional.

Fout 5: geen planning opmaken
Een planning met de data waarop de verschillende aannemers moeten beginnen en de duur van hun tussenkomst voorkomt dat de werf eindeloos aansleept.

Bron
Immovlan

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag