BIS 2017: De praktische informatie  

Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Of tuk op verrassende nieuwigheden en gericht advies? Van 7 tot en met 15 oktober kan je hiervoor terecht in Flanders Expo Gent tijdens de 29ste editie van bis. Met “bouw- en inspiratiesalon” als gloednieuwe baseline en een frisse nieuwe huisstijl mikt bis volop op de nieuwsgierige inspiratiezoeker. Op bis kan je je 9 dagen lang bij 480 exposanten laten verleiden door slimme domotica, verrassende tuinarchitectuur, trendy keukens, stijlvolle badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting … en tegelijk persoonlijk advies krijgen.

Je vindt er niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties ...
 Een volledige lijst vind je op www.bisbeurs.be.

Na een bezoek aan bis ga je naar huis met tonnen inspiratie en tips om meteen in de praktijk om te zetten.

BIS 2017:
 Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober 2017
 Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051, Gent
 Week: 13u - 18u30
 Weekend: 10u - 18u30 (met gratis kinderopvang!)
 Vrijdag 13 oktober 2017: open tot 23 uur (nacht van bis) => Parking Sint-Pieters-Station
 www.bisbeurs.be


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag