7 heerlijk makkelijke kamerplanten.

1. Peperomia


Deze bijzondere plant doet het goed in een vochtige omgeving, ideaal om de badkamer op te fleuren dus. Meer nog, deze overlever kan zelfs TL-licht aan. Verkrijgbaar in het groen of in het roze. Je ziet maar welke kleur matcht met je interieur!

2. Graslelie


Love it or hate it. Deze plant heeft wel wat licht nodig, maar meer niet. Deze plant zuivert de lucht, dus je hebt er twee keer voordeel bij.

3. Rubberplant


Niet kapot te krijgen! Af en toe snoeien is wel nodig, want deze plant groeit als kool. De bladeren vangen heel wat stof, dus af en toe reinigen is wel nodig.

4. Lepelplant


Dit plantje is door de NASA uitgeroepen tot beste luchtzuiveraar ter wereld. Een beetje water, meer heeft de lepelplant niet nodig om ook jouw lucht onder handen te nemen. Wie zijn wij om te twijfelen aan de woorden van deze prestigieuze organisatie …

5. Philodendron


Deze instagramwaardige plant doet het goed in elke woning.

6. Dracaena


Mag het wat exotischer? Dan is de Dracaena ongetwijfeld een plant die in je huiskamer hoort. Let op, deze plant is giftig, dus heb je huisdieren dan is het uitkijken geblazen!

7. Hedera


De klimop doet het goed op elke kast. Voor je het weet komen de lianen tot op de grond. De Hedera is een makkelijke plant, maar je zet deze beter uit de felle zon.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons