7 heerlijk makkelijke kamerplanten.

1. Peperomia


Deze bijzondere plant doet het goed in een vochtige omgeving, ideaal om de badkamer op te fleuren dus. Meer nog, deze overlever kan zelfs TL-licht aan. Verkrijgbaar in het groen of in het roze. Je ziet maar welke kleur matcht met je interieur!

2. Graslelie


Love it or hate it. Deze plant heeft wel wat licht nodig, maar meer niet. Deze plant zuivert de lucht, dus je hebt er twee keer voordeel bij.

3. Rubberplant


Niet kapot te krijgen! Af en toe snoeien is wel nodig, want deze plant groeit als kool. De bladeren vangen heel wat stof, dus af en toe reinigen is wel nodig.

4. Lepelplant


Dit plantje is door de NASA uitgeroepen tot beste luchtzuiveraar ter wereld. Een beetje water, meer heeft de lepelplant niet nodig om ook jouw lucht onder handen te nemen. Wie zijn wij om te twijfelen aan de woorden van deze prestigieuze organisatie …

5. Philodendron


Deze instagramwaardige plant doet het goed in elke woning.

6. Dracaena


Mag het wat exotischer? Dan is de Dracaena ongetwijfeld een plant die in je huiskamer hoort. Let op, deze plant is giftig, dus heb je huisdieren dan is het uitkijken geblazen!

7. Hedera


De klimop doet het goed op elke kast. Voor je het weet komen de lianen tot op de grond. De Hedera is een makkelijke plant, maar je zet deze beter uit de felle zon.

Bron
Immovlan

Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag