28 oktober 2018

Van je woonkamer een (halve) jungle maken blijft een trend. Logisch want niet alleen zorgen planten voor zuurstof. De kleur groen staat ook voor rust en ontspanning.

Ook je tuin kun je omtoveren tot een groene oase van rust, waar je elke minuut van de dag wil doorbrengen. Zelfs als het weer net even wat minder is. Hoe? Weg geven je alvast 4 tips mee.

Werk met hoekjes

Maak verschillende gezellige hoekjes in je tuin. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige eettafel voor een heerlijke barbecue en kies een ander plaatsje voor je lounge waar het heerlijk aperitieven is. In een ander hoekje past misschien wel een leuke vuurkorf of een bartafel? Zo schep je gezelligheid in je hele tuin al moeten we toegeven dat het voor de kinderen misschien net iets minder aangenaam spelen is.

Teak is een evergreen

Teak is nog steeds populair en het materiaal gaat dan ook uitstekend samen met groen. Teak heeft simpelweg een gezellige uitstraling. Een tafel in teak is warm en vaak uniek. Mag het toch wat moderner? Voorzie je tuinset van metalen poten, dat oogt hedendaags en strak. Ongetwijfeld vind je teak die ook jou kan bekoren.

Zorg voor een eyecatcher

Een eyecatcher in de tuin is altijd een goed idee. Bezoekers of jijzelf kunnen hun oog op laten rusten en vaak doet het ook je tuin groter lijken. Een modern terrashaard, een vuurtafel of misschien wel een imposant beeld, het kan allemaal. Weet alleen dat als je kiest voor een object dat ook warmte geeft, de iets koudere avonden gelijk een heel stuk gezelliger worden.

Donkere kleuren

Bij heel wat mensen moet de tuin kleurrijk en frivool zijn, terwijl donkere kleuren net voor meer gezelligheid zorgen. Geef bijvoorbeeld je tuinmuur of je omheining eens een donkergrijze kleur. Die verdwijnen perfect naar de achtergrond, waardoor andere dingen in je tuin meteen beter opvallen.

Bron
Immovlan

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag