U wilt snel en met hoge meerwaarde uw huis verkopen?

U weet onmiddellijk waar u aan toe bent!

De pand-adviseur van Oximo adviseert u onafhankelijk wat uw huis waard is. Het is belangrijk dat een specialist u objectief kan zeggen tot waar u kan gaan zonder uw huis ‘commercieel te verbranden’ door een te hoge vraagprijs. Het verkoopplatform van Oximo.be zorgt er dan voor, op basis van deze realistische vraagprijs, dat de hoogste bieder zo snel mogelijk wordt gevonden. De aantrekkelijke ‘vanaf prijs’ kan snel het bieden voor uw huis op gang brengen. De ‘direct hebben prijs’ brengt u dan weer snel in contact met de koper die de hoogste waarde ervaart.

Wat moet u zeker doen als u uw huis wil verkopen?

  • Zorg ervoor in het bezit te zijn van alle wettelijk verplichte documenten, zoals het EPC attest, elektrische en andere keuringen, bodemattest, stedebouwkundige inlichtingenfiche, kadastrale stukken, eigendomsakte, opmetingsplan, … De Oximo adviseur begeleidt u hierin verder.
  • Maak uw woonst verkoopklaar door opfrissingswerken, door het verzorgen van uw tuin, home styling, … Overleg samen met de Oximo adviseur wat u daarvoor eventueel zou kunnen doen.

Snel en transparant uw huis verkopen!

Om uw huis transparant en snel te verkopen, biedt het internet nieuwe kansen. Net zoals het online bankieren snel en transparant is, is het online bieden op vastgoed via het Oximo verkoopplatform dat ook. En in beide gevallen hebt u de touwtjes in handen, al zal de Oximo adviseur u persoonlijk in alles begeleiden.

Via Oximo.be sluit u met ons een verkoopopdracht af, hebt u inzage in het volledige verkoopdossier en de uitgebreide publiciteit, volgt u de inschrijvingen voor de bezichtigingen die u - indien gewenst- ook zelf kan begeleiden, volgt u alle geïnteresseerden online op, ontvangt u persoonlijk en rechtstreeks de biedingen op uw huis en wijst u persoonlijk uw huis toe aan een koper. De verkoop is dan wettelijk gesloten. Omdat alles op het gebruiksvriendelijk Oximo platform wordt opgeslagen, zijn er dan ook wettelijke bewijzen van de verkoop. Geen onduidelijkheden meer maar 100% zekerheid! Dit alles gebeurt in alle transparantie want u kan het platform 24 uur op 24 uur gebruiken en u hebt in real time inzicht in uw dossier.

Een correcte samenwerking met Oximo.be!

Oximo.be zorgt er niet alleen voor dat uw online verkoopdossier volledig is met alle noodzakelijke wettelijke documenten en dat uw dossier aantrekkelijk is opgesteld met professionele foto’s en videos. We zorgen ook door de uitgebreide publiciteit op meer dan 8 online kanalen zoals Immoscoop, Immoweb, Vlan, Hebbes, Immo-Logic enz...… zodat uw pand snel wordt bezocht en we voor u een koper vinden. Maar bent u ons voor en hebt u dan toch zelf een koper gevonden, dan geniet u van een extra korting op onze commissie! Dat is fair! Wij noemen dit co-exclusiviteit .

Verlies geen tijd en ontdek hoe u snel, transparant en voordeliger uw huis kan verkopen!

Pand toevoegen

Meer informatie? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag


Ik kreeg meer voor mijn huis dan de geschatte waarde!

Familie Vanhaverbeke • Gistel


Na 1 maand had ik al meer dan 40 volgers voor mijn woning!"

Familie Deboeck • Bottelare


Wat bij een andere makelaar in 6 maanden niet is gelukt, kreeg Oximo in 3 weken voor elkaar. Bedankt!"

Familie Lauwers • Geel