Online woning verkopen


Zelfstandig je huis verkopen is steeds meer in opkomst. Traditionele makelaars zijn daar soms nog niet altijd even goed op ingespeeld. Internet is natuurlijk de perfecte plek om uw te koop staande huis onder de aandacht te brengen. 

De Plaatselijke Makelaar heeft daar wat op gevonden. U kunt kiezen: gratis uw woning verkopen via een helder stappenplan op de website of gebruik maken van een makelaar. Want ook als u toch liever gebruik maakt van de expertise van een erkende NVM makelaar, bent u bij de vernieuwde formule van De Plaatselijke Makelaar aan het juiste adres.

Via de website kunt u kopen zonder makelaar, en verkopen via internet zonder makelaar. De website plaatst uw woning ook op Funda, waardoor u extra veel kans maakt op verkoop. Ook is de makelaar aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. In een mum van tijd vind je bijvoorbeeld ook de goedkoopste taxaties. De Plaatselijke Makelaar is de goedkoopste makelaar van Nederland. De deskundige NVM makelaars ondersteunen u graag vanuit één van onze vestigingen in Veenendaal, Woerden, Veldhoven, Meppel, Schijndel, Den Haag.

Met de nieuwe makelaarsformule van Nederland kunt u kiezen: u kunt alles zelf gratis doen of u kiest voor Vaste tarieven in de vorm van voordelige pakketten of deelproducten. Op het huizen portaal van de site kunt u ook huizen bekijken. Voordelig is ook dat als u uw huis in Eindhoven te koop zet, deze ook zichtbaar is voor mensen uit Veenendaal, Ede, Woerden en Meppel. De Plaatselijke Makelaar maakt dus optimaal gebruik van een nieuwe manier van makelaardij op internet! Twijfel niet langer, en vindt ook uw makelaar op deplaatselijkemakelaar.nl.

 

 

Gerelateerde artikels

Hierop moet je letten als je met meerdere makelaars in zee wil gaan!

Je wil je woning of appartement verkopen en zou daarvoor op meerdere vastgoedmakelaars een beroep willen doen. Is dat zonder meer mogelijk? Met welke spelregels moet je precies rekening houden en welke risico’s loop je?
Lees meer

Wat is de invloed van de EPC score op de verkoopprijs van je woning?

Zonnepanelen, dakisolatie, dubbele beglazing … Er zijn heel wat investeringen waarmee we onze woningen groener kunnen maken. Maar wat is de impact van deze duurzame oplossingen op de waarde en de verkoopprijs van ons huis of appartement?
Lees meer

Coronavirus: Zoveel zal je huis in waarde dalen!

De prijsverlaging van huizen in België door de coronacrisis lijkt beperkt. Dit is wat Belfius verwacht…
Lees meer

Gevolgen voor Epc door Coronacrisis

Eigenaars die een woning willen verkopen of verhuren krijgen uitstel voor de opmaak van een EPC.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons