Kleurenadviseur: Je huis, je speelterrein


Je kindertijd: een tijd waar je al fantaserend doorheen vloog. Een kleurrijke tijd waarin alles kon. Hoogste tijd om het kind in jezelf opnieuw los te laten! Ga es op ontdekkingstocht doorheen je interieur. Durf, creëer, kleur. Het is eenvoudiger dan je denkt dankzij de Levis Ambiance-kleurencollectie. Ready? Set... Play!

Haal alles uit de kast
Ziet je interieur er maar somber uit? Ben je die oude meubelen beu? Je kan je interieur een volledig nieuwe look geven zonder een paar maandlonen te spenderen aan nieuw meubilair. Zo gaven wij deze oude buffetkast een nieuwe en frisse look. Ontvetten, schuren, ontstoffen, een laagje Ambiance Lak Primer en twee laagjes Koolzaad en je staat te kijken hoeveel potentieel er in je gedateerde huisraad schuilt. Niet renoveren, wel restylen dus!

Back to the fifties
Wil je je huis een nieuwe, frisse look geven zonder te raken aan de authentieke elementen? Laat je door oude meubelstukken die er nog goed uitzien inspireren. Voorzie ze van een bijpassende achtergrond. Het warme Blush op de muren en Amandel op de deurlijsten zorgen in deze woonkamer voor een stijlvolle vintage look.

Blikvanger
Hou je van strakke lijnen en een eenvoudige inrichting? Je kan ook op een subtiele manier toch wat pit toevoegen aan je blanco ruimte. Deze boekenplank in Koolzaad is een vrolijke maar discrete blikvanger. Verf de rest van de schappen in Marmerwit en de achterzijde van de muur in Chocolade. Het resultaat is onberispelijk en allesbehalve kleurloos.

Stijlvol speels
Ga op zoek naar wat je mooi vindt, probeer eens iets nieuws. Speel met kleuren en patronen, het gekste eerst! De strepen in Wilde Orchidee en Blush zijn gedurfd, maar maken van deze hal toch een ruimte met grandeur. Vergeet geen aandacht te schenken aan de details. De deurlijsten in Linnen en Pickles maken dit plaatje helemaal af.
 
Geel graag
Van Koolzaad over Pickles tot Lollipop en Madras: in het nieuwe kleurenpalet van de Levis Ambiance-collectie is geel duidelijk aan een opmars bezig. Laat de zon binnen in je huis en voel de warmte. Zelfs wanneer het buiten grijs en regenachtig is. Durf je het aan om verschillende soorten geel te combineren? Een fel en minder fel geel houden elkaar mooi in evenwicht. Of ga voor wit en zwart. Gecombineerd met geel krijg je een uitbundig trio.

Let's colour!
De hierboven genoemde kleuren Koolzaad, Chocolade, Marmerwit enz komen uit de nieuwe Levis Ambiance-collectie. Je vindt deze collectie kant-en-klaar in de winkel of je kan ze laten mengen op de mengmachine. Je vindt de kleuren niet alleen als muurverf, maar ook als lak. Voor decoratieve effecten behoren Mur Texture en Mur Metallic tot de opties. Jij bepaalt of je voor extra mat, zijdeglans, glans, hoogglans of zelfs schoolbordverf kiest. Dankzij de Levis-mengmachine wordt kleuren pas echt kinderspel!

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer

5 tips om de ruimte in een kleine woonkamer optimaal te gebruiken!

Het is niet altijd even gemakkelijk om een kleine ruimte in te richten zonder het op een soek te laten lijken. Het is dan ook aangewezen om zoveel mogelijk opbergruimte te voorzien, maar zonder daarbij de harmonie van de ruimte te verstoren, zodat ze nog steeds gezellig en warm blijft aanvoelen. Om je te helpen in je keuze, geven we je vijf tips om je kleine woonkamer zo goed mogelijk in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons