De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Behang van denim of een behang met borduursel? Werkelijk alles is mogelijk in 2021 en je kunt helemaal next level gaan. Er zijn prachtige behangsoorten met heel wat leuke details in verwerkt die enkel opvallen als je er echt op let. Het spreekt voor zich dat dit behang niet goedkoop is, maar het is wel een investering die jaren meegaat.

Back to nature

De natuur vindt ook zijn weg naar de woonkamer en dat in de vorm van je behang. Grote bladeren zijn helemaal in, terwijl ook gedroogde bloemen en dieren dit jaar prominent aanwezig zijn. Je moet er fan van zijn, maar mits je de rest van de ruimte goed inricht, kan je behang wel een blikvanger vormen.

Woestijnkleuren

Zachtgeel, terra en alle mogelijke varianten zijn hip dit jaar. Een beetje woestijn in de woonkamer. Effen is top, maar een subtiel patroon is ook mogelijk .Deze woestijnkleuren worden vaak gecombineerd met blauw. Ga je helemaal tot het uiterste, dan kies je voor fotobehang met de woestijn op. De combinatie met blauw zorgt bovendien voor een aantrekkelijk contrast.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer

Dé trends in behang en stoffen!

Een nieuw papiertje aan de muur? Of misschien ben je wel op zoek naar nieuwe sierkussens met een uniek motiefje? Met deze dessins zit je goed!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons