De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Behang van denim of een behang met borduursel? Werkelijk alles is mogelijk in 2021 en je kunt helemaal next level gaan. Er zijn prachtige behangsoorten met heel wat leuke details in verwerkt die enkel opvallen als je er echt op let. Het spreekt voor zich dat dit behang niet goedkoop is, maar het is wel een investering die jaren meegaat.

Back to nature

De natuur vindt ook zijn weg naar de woonkamer en dat in de vorm van je behang. Grote bladeren zijn helemaal in, terwijl ook gedroogde bloemen en dieren dit jaar prominent aanwezig zijn. Je moet er fan van zijn, maar mits je de rest van de ruimte goed inricht, kan je behang wel een blikvanger vormen.

Woestijnkleuren

Zachtgeel, terra en alle mogelijke varianten zijn hip dit jaar. Een beetje woestijn in de woonkamer. Effen is top, maar een subtiel patroon is ook mogelijk .Deze woestijnkleuren worden vaak gecombineerd met blauw. Ga je helemaal tot het uiterste, dan kies je voor fotobehang met de woestijn op. De combinatie met blauw zorgt bovendien voor een aantrekkelijk contrast.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer

5 tips om de ruimte in een kleine woonkamer optimaal te gebruiken!

Het is niet altijd even gemakkelijk om een kleine ruimte in te richten zonder het op een soek te laten lijken. Het is dan ook aangewezen om zoveel mogelijk opbergruimte te voorzien, maar zonder daarbij de harmonie van de ruimte te verstoren, zodat ze nog steeds gezellig en warm blijft aanvoelen. Om je te helpen in je keuze, geven we je vijf tips om je kleine woonkamer zo goed mogelijk in te richten.
Lees meer

Een antwoord op 5 vragen over kachels en haarden

Is mijn oude kachel aan vervanging toe? Kies ik voor gas of hout? Zit je ook met vragen over kachels en open haarden? We bundelen vijf lezersvragen uit onze vragenrubriek met het antwoord van een expert.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons