Kleur je huis met de online kleurensimulator van Deceuninck

Met de deuctone-collectie biedt Deceuninck een ruime waaier aan kleuren voor ramen en deuren aan. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is het echter altijd bijzonder moeilijk in te schatten hoe de gekozen kleuren met de woning en de leefomgeving zullen samengaan. Vandaar dat Deceuninck in navolging van de bestaande deuctone- kleurendisplay, een heuse online kleurensimulator introduceert.
Het principe is even eenvoudig als geniaal: surf naar Deceuninck.be, laad een foto van jouw (toekomstig) huis op, selecteer één van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren die Deceuninck aanbiedt en bewonder het oogstrelend resultaat. 

Een kleurenpallet met dat beetje meer

Het kiezen van het ideale kleurenpalet voor een woning of beslissen welke kleuren ermee harmoniseren is niet eenvoudig. De Deceuninck deuctone- kleurencollectie werd speciaal ontworpen om de (toekomstige) huiseigenaar bij deze belangrijke beslissing te helpen.

Elke kleur uit het Deceuninck deuctone-assortiment heeft tal van kwaliteitstests ondergaan en beschikt over ATG technische goedkeuringen. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de UV-bestendigheid en kleurvastheid
Zo behouden de kleuren zelfs na verschillende jaren nog altijd de frisheid van de eerste dagen.

Pimp jouw huis

Om een keuze te maken uit de ruime waaier aan kleuren en structuren die Deceuninck aanbiedt, bood de marktleider in pvc-profielen al een Deceuninck deuctone- kleurendisplay aan. Hiermee kunnen (ver)bouwers aan de hand van verschillende kleurplaatjes van ongeveer 4 op 30cm de kleur van hun Deceuninck-ramen en -deuren maximaal op de afwerking van hun gevel afstemmen.

Om het keuzeproces nog te vergemakkelijken en om precies die kleur te kiezen, die perfect bij jouw stijl, jouw woning en de omgeving van jouw woning past, gaat Deceuninck nu nog een stap verder en stelt de fabrikant online een heuse kleurensimulator voor. Deze laat toe om eenvoudig, snel en – bovenal - extreem waarheidsgetrouw de kleur van toekomstige (schuif)ramen en (schuif)deuren te simuleren. Voor nieuwbouw maar ook voor renovatie.

Ontdek het zelf

Het enige wat je moet doen, is surfen naar Deceuninck.be, een foto van uw eigen woning opladen, kiezen uit een ruime keuze van ramen en deuren om toe te voegen, er de gewenste kleur voor selecteren en bewonderen hoe mooi jouw woning er zal uitzien in een nieuwe Deceuninck-look.

Bron
Habitos

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer

5 tips om de ruimte in een kleine woonkamer optimaal te gebruiken!

Het is niet altijd even gemakkelijk om een kleine ruimte in te richten zonder het op een soek te laten lijken. Het is dan ook aangewezen om zoveel mogelijk opbergruimte te voorzien, maar zonder daarbij de harmonie van de ruimte te verstoren, zodat ze nog steeds gezellig en warm blijft aanvoelen. Om je te helpen in je keuze, geven we je vijf tips om je kleine woonkamer zo goed mogelijk in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons