Zoekmachines voor alle vastgoed in België of Nederland

In Belgie kan je via zimmo.be al het koop- en huurdersaanbod terugvinden op één advertentieplatform. 
Zimmo.be speurt daarvoor alle websites met vastgoed af zodat de huizenzoekers makkelijk hun weg vinden op het web. Zimmo.be stuurt diezelfde geïnteresseerde surfer met 1 muisklik door naar de oorspronkelijke detailfiche van het pand. 
Via ‘Mijn Zimmo’ kunnen de zoekopdrachten van de gebruiker integraal bewaard worden onder de naam die men verkiest terwijl men aan het zoeken is. 
Alle nieuwe panden van deze zoekopdracht kunnen ook dagelijks worden opgestuurd via email.

Bekijk ons aanbod ook op Zimmo!

Oximo
In Nederland kan je via huizenzoeker.nl het ganse aanbod terugvinden van zowel koop- als huurwoningen, aangevuld met een module over cijfers en trends uit de woningmarkt in Nederland, uitgesplitst per gemeente indien gewenst.

Zo blijkt bv. dat het aantal te koop staande woningen in januari 2011 is gedaald met 1,75% naar 178.359 woningen. De mediaan vraagprijs is iets gestegen naar € 250.777.

Beide platformen zijn eigenlijk vastgoed koepelsites van de nieuwste generatie waarbij het gehele online advertentieaanbod van het betreffende land wordt gecentraliseerd op één plaats en aangevuld met ruime zoekfuncties.

Daarentegen blijft het beperkt tot een zoekplatform voor de geïnteresseerde gebruiker op zoek naar een geschikt pand. Vermits het platform zelf zich beperkt tot publiciteit van het beschikbare aanbod kunnen er dus ook geen waarborgen worden gegeven over de juistheid en de volledigheid van de gegevens van het pand, de prijszetting ervan, de afspraken met de eigenaar qua bezichtiging, noch over de mogelijkheid tot veilig online bieden of kopen van het pand.

Gerelateerde artikels

Hoeveel kost een makelaar?

Je huis verkopen met een makelaar? Hoeveel kost het en hoeveel commissie betaal je daarvoor aan de vastgoedmakelaar?
Lees meer

Wil je een woning met erfdienstbaarheid kopen of verkopen?

Een woning verkopen met erfdienstbaarheid kan vaak intimiderend klinken. Wat is dat eigenlijk, erfdienstbaarheid? Welke soorten bestaan er allemaal? En heeft de erfdienstbaarheid dan ook invloed op de verkoop?
Lees meer

Wil je je sociale woning verkopen?

Een sociale woning is voor velen een kans op stabiliteit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je situatie nooit kan veranderen. Sommigen krijgen de opportuniteit om ver van huis te werken, bij anderen wordt het gezin dan weer wat te groot.
Lees meer

Verkoop je je nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwwoning verkopen is een uitzonderlijke situatie. Bijna niemand verwacht immers om zo snel na de aankoop of bouw van een huis dat huis weer te moeten verkopen. 
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons
Contacteer mij