Verkoop je woning sneller dankzij kartonnen meubels

Van plan om je huis te verkopen? Dan weet je ongetwijfeld dat een mooi ingerichte en nette woning beter verkoopt. Handige tip: kartonnen meubels maken je leegstaand huis meer waard. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen.

Een huis verkopen vergt inspanning, althans wil je er een rechtvaardig bedrag voor ontvangen. Wie naar televisieprogramma’s als De Huisdokter kijkt, heeft ongetwijfeld al enkele nuttige interieurtips opgepikt.

Maar wat als de woning die je wilt verkopen al eventjes leegstaat? Meubels huren is uiteraard een optie, maar er is nog een tweede (en goedkopere) mogelijkheid: kartonnen meubels plaatsen.

Kartonnen meubels tonen de mogelijkheden van het huis
Kartonnen meubels tonen aan de kandidaat-koper de mogelijkheden van de beschikbare ruimtes in het huis. Ze zorgen voor sfeer en geven een idee van hoe de woning kan worden aangekleed. Niet iedereen heeft immers een even levendige verbeelding.

Kartonnen meubels kunnen de stijl weergeven die bij het huis past en geven een indruk van de beschikbare ruimte voor kasten, een bed, een sofa .. enzovoort.

Goedkoper dan meubels huren
Kartonnen meubels zijn een pak goedkoper dan meubels huren. Een voorbeeldje: op de website van Cubiqz zien we dat een woning bemeubelen in karton (woonkamer, eetkamer, slaapkamer) neerkomt op 250 euro (excl. btw), terwijl meubels huren voor dezelfde ruimtes 950 euro (excl. inboedelverzekering) bedraagt.

De kartonnen meubels van Cubiqz zijn steeds voorzien van fotorealistische prints en stoffen hoezen in 85 verschillende kleuren. Alles wordt thuis geleverd - ook in België - en is binnen 3-4 werkdagen leverbaar. Op basis van je bouwplannen adviseren zij trouwens ook een totaalinrichting. Zo kan je zelfs een volledig ingerichte keukens in karton laten leveren.

Verkoop je huis voor meer
Een huis opknappen alvorens het te verkopen heeft zo zijn voordelen. Kandidaat-kopers zullen zich sneller thuis voelen, het huis meer waard achten en sneller geneigd zijn een akkoord te geven. Je verkoopt de woning dus niet alleen sneller, maar ook voor een betere prijs.

De voordelen op een rij
- Goedkoop
- Handig om te vervoeren en te verplaatsen
- Gemakkelijk en snel in elkaar te zetten
- Mooi resultaat
- Toont de volwaardige mogelijkheden van het huis
- Verhoogt de waarde van de woning
- Je woning zal sneller worden verkocht 

Enkele verhuurinstanties van kartonnen meubels
Cubiqz.nl
Kartonnenmeubelen.be
Styleathome.be
Styllies.eu 

Bron:
Hebbes.be

Gerelateerde artikels

Verkoper bedenkt zich en annuleert de verkoop van het huis.

De verkoper wil niet meer verkopen en trekt het bod in. Kan de verkoper het compromis ontbinden en de verkoop van het huis annuleren?
Lees meer

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons