Verkoop je woning sneller dankzij kartonnen meubels

Van plan om je huis te verkopen? Dan weet je ongetwijfeld dat een mooi ingerichte en nette woning beter verkoopt. Handige tip: kartonnen meubels maken je leegstaand huis meer waard. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen.

Een huis verkopen vergt inspanning, althans wil je er een rechtvaardig bedrag voor ontvangen. Wie naar televisieprogramma’s als De Huisdokter kijkt, heeft ongetwijfeld al enkele nuttige interieurtips opgepikt.

Maar wat als de woning die je wilt verkopen al eventjes leegstaat? Meubels huren is uiteraard een optie, maar er is nog een tweede (en goedkopere) mogelijkheid: kartonnen meubels plaatsen.

Kartonnen meubels tonen de mogelijkheden van het huis
Kartonnen meubels tonen aan de kandidaat-koper de mogelijkheden van de beschikbare ruimtes in het huis. Ze zorgen voor sfeer en geven een idee van hoe de woning kan worden aangekleed. Niet iedereen heeft immers een even levendige verbeelding.

Kartonnen meubels kunnen de stijl weergeven die bij het huis past en geven een indruk van de beschikbare ruimte voor kasten, een bed, een sofa .. enzovoort.

Goedkoper dan meubels huren
Kartonnen meubels zijn een pak goedkoper dan meubels huren. Een voorbeeldje: op de website van Cubiqz zien we dat een woning bemeubelen in karton (woonkamer, eetkamer, slaapkamer) neerkomt op 250 euro (excl. btw), terwijl meubels huren voor dezelfde ruimtes 950 euro (excl. inboedelverzekering) bedraagt.

De kartonnen meubels van Cubiqz zijn steeds voorzien van fotorealistische prints en stoffen hoezen in 85 verschillende kleuren. Alles wordt thuis geleverd - ook in België - en is binnen 3-4 werkdagen leverbaar. Op basis van je bouwplannen adviseren zij trouwens ook een totaalinrichting. Zo kan je zelfs een volledig ingerichte keukens in karton laten leveren.

Verkoop je huis voor meer
Een huis opknappen alvorens het te verkopen heeft zo zijn voordelen. Kandidaat-kopers zullen zich sneller thuis voelen, het huis meer waard achten en sneller geneigd zijn een akkoord te geven. Je verkoopt de woning dus niet alleen sneller, maar ook voor een betere prijs.

De voordelen op een rij
- Goedkoop
- Handig om te vervoeren en te verplaatsen
- Gemakkelijk en snel in elkaar te zetten
- Mooi resultaat
- Toont de volwaardige mogelijkheden van het huis
- Verhoogt de waarde van de woning
- Je woning zal sneller worden verkocht 

Enkele verhuurinstanties van kartonnen meubels
Cubiqz.nl
Kartonnenmeubelen.be
Styleathome.be
Styllies.eu 

Bron:
Hebbes.be

Gerelateerde artikels

Hierop moet je letten als je met meerdere makelaars in zee wil gaan!

Je wil je woning of appartement verkopen en zou daarvoor op meerdere vastgoedmakelaars een beroep willen doen. Is dat zonder meer mogelijk? Met welke spelregels moet je precies rekening houden en welke risico’s loop je?
Lees meer

Wat is de invloed van de EPC score op de verkoopprijs van je woning?

Zonnepanelen, dakisolatie, dubbele beglazing … Er zijn heel wat investeringen waarmee we onze woningen groener kunnen maken. Maar wat is de impact van deze duurzame oplossingen op de waarde en de verkoopprijs van ons huis of appartement?
Lees meer

Coronavirus: Zoveel zal je huis in waarde dalen!

De prijsverlaging van huizen in België door de coronacrisis lijkt beperkt. Dit is wat Belfius verwacht…
Lees meer

Gevolgen voor Epc door Coronacrisis

Eigenaars die een woning willen verkopen of verhuren krijgen uitstel voor de opmaak van een EPC.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons