Immovlan.be blijft groeien qua bezoeken en aanbod

De website plant verschillende belangrijke projecten voor 2015, waaronder een volledige herziening van de interface.

De twee eerste weken van het jaar heeft de website een groei van 43% opgetekend. Sinds begin 2015 kent Immovlan gemiddeld 70.000 bezoeken per dag. De ambitie is duidelijk: een gemiddelde van 80.000 bezoeken bereiken, met pieken tot meer dan 100.000 bezoeken.

De laatste tijd is immovlan.be veel veranderd en werden de prestaties verbeterd. Daardoor is het aantal contacten op advertenties met 45% gegroeid ten opzichte van het voorbije jaar.

Dit jaar staan er belangrijke projecten in de startblokken. Immovlan ontwikkelt een nieuwe mobiele app die ter gelegenheid van Batibouw (eind februari) gelanceerd wordt. Verder zal de website ook geleidelijk aan volledig vernieuwd worden met een nieuwe design, nieuwe functies en betere prestaties. De nieuwe website zal normaal gezien op het einde van het tweede kwartaal klaar zijn.

Op commercieel vlak staat immovlan.be "op het punt verschillende strategische partnerships te sluiten waarmee we het aantal goeden kunnen verhogen (momenteel 110.000) en bijgevolg de aantrekkelijkheid van onze website versterken" verklaart Eric Spitzer, de nieuwe verantwoordelijke. Dankzij die verbeteringen zal het verkeer ook toenemen.

Op termijn ambieert Immovlan.be uit te groeien tot een reëel alternatief van de huidige marktleider en op die manier meer diversiteit te bieden aan alle kandidaat-kopers en verkopers.

Bron:
Trends.be

Gerelateerde artikels

Hoeveel kost een makelaar?

Je huis verkopen met een makelaar? Hoeveel kost het en hoeveel commissie betaal je daarvoor aan de vastgoedmakelaar?
Lees meer

Wil je een woning met erfdienstbaarheid kopen of verkopen?

Een woning verkopen met erfdienstbaarheid kan vaak intimiderend klinken. Wat is dat eigenlijk, erfdienstbaarheid? Welke soorten bestaan er allemaal? En heeft de erfdienstbaarheid dan ook invloed op de verkoop?
Lees meer

Wil je je sociale woning verkopen?

Een sociale woning is voor velen een kans op stabiliteit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je situatie nooit kan veranderen. Sommigen krijgen de opportuniteit om ver van huis te werken, bij anderen wordt het gezin dan weer wat te groot.
Lees meer

Verkoop je je nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwwoning verkopen is een uitzonderlijke situatie. Bijna niemand verwacht immers om zo snel na de aankoop of bouw van een huis dat huis weer te moeten verkopen. 
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons
Contacteer mij