Immovlan.be blijft groeien qua bezoeken en aanbod

De website plant verschillende belangrijke projecten voor 2015, waaronder een volledige herziening van de interface.

De twee eerste weken van het jaar heeft de website een groei van 43% opgetekend. Sinds begin 2015 kent Immovlan gemiddeld 70.000 bezoeken per dag. De ambitie is duidelijk: een gemiddelde van 80.000 bezoeken bereiken, met pieken tot meer dan 100.000 bezoeken.

De laatste tijd is immovlan.be veel veranderd en werden de prestaties verbeterd. Daardoor is het aantal contacten op advertenties met 45% gegroeid ten opzichte van het voorbije jaar.

Dit jaar staan er belangrijke projecten in de startblokken. Immovlan ontwikkelt een nieuwe mobiele app die ter gelegenheid van Batibouw (eind februari) gelanceerd wordt. Verder zal de website ook geleidelijk aan volledig vernieuwd worden met een nieuwe design, nieuwe functies en betere prestaties. De nieuwe website zal normaal gezien op het einde van het tweede kwartaal klaar zijn.

Op commercieel vlak staat immovlan.be "op het punt verschillende strategische partnerships te sluiten waarmee we het aantal goeden kunnen verhogen (momenteel 110.000) en bijgevolg de aantrekkelijkheid van onze website versterken" verklaart Eric Spitzer, de nieuwe verantwoordelijke. Dankzij die verbeteringen zal het verkeer ook toenemen.

Op termijn ambieert Immovlan.be uit te groeien tot een reëel alternatief van de huidige marktleider en op die manier meer diversiteit te bieden aan alle kandidaat-kopers en verkopers.

Bron:
Trends.be

Gerelateerde artikels

Mag je zelf je woning verkopen, ook al heb je een makelaar?

Wil je je huis of appartementje aan de kust verkopen nu de vastgoedmarkt in de lift zit? Misschien overweeg je dan met een vastgoedmakelaar in zee te gaan. Handig: je hoeft zelf geen bezichtigingen te organiseren of documenten in orde te brengen. Samenwerken met een makelaar is niet zo moeilijk: je ondertekent samen een contract en je makelaar gaat aan de slag om de verkoop te realiseren.
Lees meer

Kan je makelaar je huis in jouw naam verkopen?

Je doet een beroep op een vastgoedmakelaar voor de verkoop of verhuur van je huis of appartement. Mag de makelaar dan zelf beslissen om de verkoops- of verhuurovereenkomst in jouw naam en voor jouw rekening te ondertekenen?
Lees meer

5 tips voor een succesvolle home-staging!

Het is bewezen dat een woning die te koop of te huur staat meer kans heeft om de aandacht te trekken als deze wordt uitgelicht met professioneel ogende foto’s die onder meer de illusie van grotere volumes wekken.
Lees meer

Veel gestelde vragen rond het Coronavirus: wat zijn de gevolgen voor de vastgoedmarkt?

Zoals vele sectoren, ondervindt ook de vastgoedsector hinder door het coronavirus. Maar wat betekent dit voor jou? Enkele antwoorden op de meest gestelde vragen.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons