8 augustus 2012


Bij Deskfinder kunt u kantoorruimtes huren tegen flexibele voorwaarden met tijdelijke contracten. U kunt tegen lage huurprijzen uw nieuwe kantoor huren van bedrijven met leegstand. Zoekt u een tijdelijke kantoorruimte, dan biedt Deskfinder een gevarieerd aanbod van kantoorpanden.

Of het nu gaat om 1 of 20 werkplekken, 3 of 36 maanden, Deskfinder vindt het voor u.

Door het uitgebreide netwerk, hoge bezoekersaantallen en slimme social media-campagnes zet Deskfinder zich voor u aan het werk!

Deskfinder zegt “ huurders flexibele korte termijn huurcontracten aan te bieden tegen een aantrekkelijke huurprijs in heel Nederland “


Zoekt u een werkplek?

Schrijft u zich hier gratis in en wordt automatisch op de hoogte gehouden van het door u gewenste aanbod.

Of bel ons tijdens kantoortijden. Ook buiten de site om hebben wij veel kantoren in portefeuille, aarzel niet om ons te bellen.


Werkplek verhuren?

Steeds meer ondernemers, professionals en werknemers willen wat u aanbiedt, namelijk flexibele kantoorruimte. Deskfinder biedt verhuurders een aantrekkelijke oplossing door leegstaande meters in het kantoorpand in onderhuur aan te bieden en genereert zo huurinkomsten op het kantoorpand.


Waarom verhuren via Deskfinder

- Betere vindbaarheid op het web

- Nieuwe klanten, verhoog uw bezettingsgraad
-
Profiteer direct mee van al onze marketingactiviteiten
- Indien gewenst nemen wij het volledige sleutelbeheer voor u uit handen
- No cure, no pay, u betaalt alleen bij bemiddeling via ons. Klik hier voor de voorwaarden.

Bron:

http://www.deskfinder.nl/info/joof/waarom-deskfinder


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag