Online platform makelaars en huizen(ver)kopers gelanceerd


AMSTERDAM - Internetbedrijf Number Twelve heeft een online platform voor makelaars en huis(ver)kopers gelanceerd. Op makelaarselect.nl staat de vraag vanuit de consument centraal: huis(ver)kopers plaatsen op makelaarselect.nl hun koop-, verkoop- of taxatie opdracht. Makelaars schrijven zich vervolgens door middel van een persoonlijk voorstel in op de opdracht tot dienstverlening. De huis(ver)koper kiest vervolgens de makelaar die het beste aansluit bij de behoefte.

Volgens Number Twelve is er een groeiende behoefte aan transparantie in de dienstverlening van makelaars.
Inmiddels hebben tientallen makelaars zich ingeschreven. De eerste maanden is de proefperiode gratis voor makelaars, daarna moeten ze een abonnement nemen. Voor koper en verkopers van huizen is het platform gratis.
Mocht een koper of verkoper een opdracht plaatsen in een regio waarvoor zich nog geen makelaars hebben aangemeld, dan zal makelaarselect.nl de makelaars in die regio actief benaderen met de opdracht. De makelaars kunnen zich dan aanmelden en vervolgens op de opdracht inschrijven.
Number Twelve bereidt een intensieve marketingcampagne gericht op de consument via de social media voor. Onder andere Facebook zal daarvoor gebruikt worden. 

Bron:
http://www.propertynl.com/producten-old/nieuwsbrief/default.asp?id=32779

 

Gerelateerde artikels

EPB, K-peil, E-peil en U-waarde, we leggen het u uit!

Het EPB-certificaat is de ‘energetische identiteitskaart’ van uw bouw. Het zorgt ervoor dat u de energetische prestaties van een gebouw kan vergelijken met die van een ander.

Lees meer

Coronavirus: kan je nog een woning kopen, verkopen of huren?

Sluiting van niet-essentiële winkels en beperkte sociale contacten; de nieuwe regels om de verspreiding van het coronavirus in België tegen te gaan zijn van kracht gegaan en duren zeker tot en met 13 december. Welke effecten hebben deze maatregelen op de vastgoedsector? Rondleidingen, schattingen en verhuizen: we analyseren de situatie met behulp van de laatste informatie.
Lees meer

Kan je al een huis kopen als je nog in een echtscheiding zit?

Mensen die aan het scheiden zijn overwegen wel eens om al een nieuw huis of appartement aan te kopen onder het motto dat ‘huren maar weggegooid geld zou zijn’. Maar kan je in zo’n situatie wel overgaan tot een aankoop? Waarop moet je letten?
Lees meer

Je lening herzien: wat moet je weten voor je naar je bank stapt?

De rentes voor hypothecaire leningen staan al een hele tijd erg laag. Veel mensen stapten de voorbije jaren naar hun bank om hun lening te laten herzien. Denk je eraan om hun voorbeeld te volgen? Goed plan. In deze blog geven we je graag wat achtergrondinformatie, zodat je niet onvoorbereid aan de onderhandelingen begint.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons