Online platform makelaars en huizen(ver)kopers gelanceerd


AMSTERDAM - Internetbedrijf Number Twelve heeft een online platform voor makelaars en huis(ver)kopers gelanceerd. Op makelaarselect.nl staat de vraag vanuit de consument centraal: huis(ver)kopers plaatsen op makelaarselect.nl hun koop-, verkoop- of taxatie opdracht. Makelaars schrijven zich vervolgens door middel van een persoonlijk voorstel in op de opdracht tot dienstverlening. De huis(ver)koper kiest vervolgens de makelaar die het beste aansluit bij de behoefte.

Volgens Number Twelve is er een groeiende behoefte aan transparantie in de dienstverlening van makelaars.
Inmiddels hebben tientallen makelaars zich ingeschreven. De eerste maanden is de proefperiode gratis voor makelaars, daarna moeten ze een abonnement nemen. Voor koper en verkopers van huizen is het platform gratis.
Mocht een koper of verkoper een opdracht plaatsen in een regio waarvoor zich nog geen makelaars hebben aangemeld, dan zal makelaarselect.nl de makelaars in die regio actief benaderen met de opdracht. De makelaars kunnen zich dan aanmelden en vervolgens op de opdracht inschrijven.
Number Twelve bereidt een intensieve marketingcampagne gericht op de consument via de social media voor. Onder andere Facebook zal daarvoor gebruikt worden. 

Bron:
http://www.propertynl.com/producten-old/nieuwsbrief/default.asp?id=32779

 


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag