Hightech douchen en baden

Technologie valt niet meer uit ons dagelijks bestaan weg te denken. En met Spotify, Deezer en andere streamingdiensten die je smartphone en woonkamer veroveren kan de badkamer uiteraard niet achter blijven. Hieronder 4 leuke ideeën en toestellen om ook in je badkamer het beste uit technologie te halen.

1. De intelligente douche.
Met de intelligente douche wordt douchen wel heel persoonlijk. Via het eenvoudige touchscreen bepaal je helemaal zelf hoe je je douche wil. Je geeft de temperatuur aan, bepaalt zelf hoe hard de straal mag zijn en kiest nog het bijpassende muziekje ook. Puur genieten.

2. Wassen én drogen.
Je handen netjes wassen, zonder druppels achter te laten of een handdoek te gebruiken? Met de intelligente kranen die bij Dyson te vinden zijn, combineer je beide in de wasbak. Kraan en handdroger in één, makkelijk toch.

3. Je favoriete serie in de badkamer.
Ook dit is geen utopie meer. De vochtbestendige televisies breken helemaal door. Laat de televisie inbouwen of kies voor de spiegel televisie. Staat de televisie uit dan transformeert deze tot een superhandige badkamerspiegel. Twee vliegen in één klap.

4. Wireless douchekop.
Wireless audio is al helemaal niet meer exceptioneel. Een douchekop die muziek streamt gaat al een stapje verder. En nog makkelijk oplaadbaar ook. Stream je favoriete ochtendmuziek of het nieuws rechtstreeks naar je douchekop.

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons