Het Internet in 60 seconden


Dat het Internet voor bijna iedereen dagdagelijkse kost is is geen nieuws meer. Of we nu willen of niet vroeg of laat gaat iedereen het Internet “op”.
Wat 40 jaar geleden begon als een idee om verschillende (Amerikaanse) Universiteiten met elkaar te laten communiceren is uitgegroeid tot onderhand ons collectieve geheugen en bron van informatie voor van alles en nog wat.
Maar hoe GROOT is het Internet nu eigenlijk op dit moment?
In deze InfoGraphic zie je hoe het “leven” van het Internet er uit ziet over een periode van 60 seconden (!).
En dan te bedenken dat we, volgens sommige, nog maar aan het begin staan. ‘t is lichte kost… (klik op onderstaand image om te vergroten)

Bron:
http://www.linkedin.com/news?viewArticle=&articleID=785618689&gid=3853442&type=member&item=71660823&articleURL=http%3A%2F%2Fnwib%2Ebe%2F2011%2F08%2F02%2Fhet-internet-in-60-seconden%2F&urlhash=8N42&goback=%2Egde_3853442_member_71660823

Chris Smit
Chris Smit is initiatiefnemer & eindredacteur van NWIB. NWIB staat voor het Nieuwe Werken In Belgie. Mijn doel is een bijdrage te leveren aan Innovatie op het gebied van het Nieuwe Werken (in Belgie) met de daarbij behorende (nieuwe) technologie.
http://www.chrissmit.com

 

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons