24 januari 2015

Een nieuw jaar, nieuwe trends. Ook voor je interieur en wel bepaald de kleuren die we daar in 2015 zullen gebruiken. Met deze kleuren doe je dit jaar niets verkeerd.

Gele metaalkleuren
Goud, koper en andere geelachtige metaalkleuren overleefden de jaarwisseling en blijven het ook dit jaar goed doen. AkzoNobel zet die stelling kracht bij door koper-oranje als dé kleur voor 2015 uit te roepen.

Met deze metaalkleuren creëer je een industrieel interieur. Je hoeft ze daarom nog niet in de volledige ruimte toe te passen. Het vraagt al wel wat durf om ze gewoon nog maar als accentkleur te gebruiken. Een veiliger alternatief is oker. Het brengt dynamiek en verlicht het interieur.

Gecombineerd met grijs komt oker heel elegant over. Gekoppeld met violet geef je je interieur een glamoureuze toets.

Blauwtinten
De afgelopen jaren waren blauw en nautische kleuren vaste waarden. Histor bevestigt en verlengt die trend en zet blauwtinten opnieuw op het voorplan voor 2015. Als reden voert Histor op dat we positiever in het leven staan. We gaan daarbij op zoek naar kleurencombinaties die onze beleving stimuleren.

Indigo, inktblauw of kobalt in combinatie met wit geven een frisse toets aan je interieur.

Zwart-wit
Elegant, sober en tijdloos, het huwelijk tussen zwart en wit is een vaste waarde. De kleuren kunnen in de meest uiteenlopende grafische motieven terugkomen op kussens, gordijnen, tapijt of muurbekleding.

Marsala
Wil je helemaal op veilig spelen? Ga dan voor Marsala. Pantone, de internationale organisatie achter de gelijknamige kleurenwaaier riep deze roodbruine aardekleur uit tot de kleur voor 2015.

Het is een stevige, maar stijlvolle kleur met een universele aantrekkingskracht die zich vlot laat toepassen in de kleding, het interieur en design. Lees meer over de mogelijkheden van Marsala.

Bron:
Hebbes.be en Habitos.be

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag