24 november 2011


Vele Belgen kunnen vanaf nu ook hun eigen straat bewonderen op internet. De Amerikaanse internetzoekmachine Google heeft haar programma Street View nu ook in België gelanceerd. De beelden kunnen wel al verschillende jaren oud zijn, omdat het bedrijf zijn auto’s al in maart 2009 de Belgische straten instuurde, maar de lancering tot nu werd uitgesteld omdat het bedrijf in een rechtzaak was gewikkeld met de privacycommissie. Datzelfde orgaan zal vanaf de lancering controleren of aan de privacyvoorwaarden is voldaan.
Zo moeten nummerplaten en gezichten onherkenbaar worden gemaakt en moeten gebruikers de mogelijkheid krijgen om ongewenste foto's nog verder onherkenbaar te maken.

Test het zelf:
http://maps.google.com/intl/en/help/maps/streetview/

Bron:
http://www.express.be/business/?action=view&cat=technology&item=belgie-voortaan-ook-op-google-street-view&language=nl&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=Google%20Street%20View%2C%20Belgi%EB&utm_campaign=


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag