27 februari 2019

Staan je binnenmuren vol vingerplekken? Dan is de kans groot dat je kinderen hebt. Geen paniek echter: die vlekken krijg je ook gemakkelijk weer weg. Wil je ook weten hoe?

Natriumbicarbonaat

Er zijn doekjes en andere specifieke producten op de markt om muren schoon te maken. Maar ook natriumbicarbonaat helpt en is bovendien milieuvriendelijker en goedkoper. Wat je moet doen, is een lepel soda met warm water mengen en daarmee je schoonmaakdoek bevochtigen. Is het te reinigen oppervlak erg vuil, dan kan je ook sodakristallen gebruiken, die een nog hogere reinigingskracht hebben. Wees in ieder geval voorzichtig en test het mengsel eerst uit op een klein “minder zichtbaar” gebied om de reactie met het te behandelen oppervlak te controleren.

Van boven naar beneden

Start steeds met het reinigen van het bovenste gedeelte van het gebied en zak geleidelijk. Zo voorkom je dat het reeds gereinigde deel weer vuil wordt. Zodra de muur schoon is, veeg je deze opnieuw af met een doek die met schoon water is bevochtigd. Droog het gebied vervolgens af met een sponsdoek. Vingerafdrukken moeten nu verleden tijd zijn!

Bron
Immovlan

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag