Geen geld meer voor vloerbedekking? Overweeg dan dit…

Geen geld meer over voor nieuwe vloerbedekking bovenop de dekvloer (chape)? Geen probleem: je kan gerust meerdere jaren zonder. Om enkele kleine ongemakken te vermijden, is het weliswaar aangeraden om een grondverharder aan te brengen.

Veel voordelen

Waarom grondverharding? Omdat het oppervlak van een dekvloer enigszins broos is. Hoe vaker je erop loopt, hoe groter de kans dat het oppervlakte ‘verkruimelt‘. Bovendien maakt dit product de dekvloer harder en homogener maakt. Achteraf een tegel- of parketvloer leggen, zal dan beter lukken. De lijmhecht zich immers beter aan een egale ondergrond.

Makkelijk aan te brengen

Een grondverharder is niet alleen relatief goedkoop, het is ook zeer gemakkelijk aan te brengen. Dat kan met een verfroller, al is sprayen nog beter. Afhankelijk van het gekozen product worden één of twee lagen aangebracht. Let op: in de meeste gevallen moet je wachten tot de dekvloer droog is. Lees daarom zeker de bijsluiter…

Bron
Immovlan


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag