5 interieurtrends die deze herfst zullen ontploffen!


Trend 1 l Karamel en kaneel


Nee, je moet niet gaan koken, maar deze kleuren geven wel de nodige warmte aan je interieur. Je hoeft niet naar de winkel te spurten en verfborstels in huis te halen, maar enkele leuke accessoires in deze kleuren zijn voldoende. Probeer het eens met kussens, een mat of misschien wel een tafellaken.


Trend 2 l Bakstenen


De ruwe baksteen is terug! Een industriële look? Laat je bakstenen voor zich spreken. Heerlijk ruw. Het hoeft niet allemaal meer zo afgewerkt te zijn en de kleuren matchen perfect bij de heersende trends. Ook bij Scandinavische of minimalistische interieurs doen bakstenen het bijzonder goed.


Trend 3 l Textiel als kunst


Ben je je schilderij of poster aan de muur beu? Probeer het eens met textiel als blikvanger aan je muur. Een muurtapijt geeft meteen extra cachet en zuigt de aandacht naar zich toe.


Trend 4 l Oosterse en Marokkaanse patronen


Ben je op zoek naar decoratie? Met een oosters design zit je altijd goed. Ook Marokkaanse invloeden scoren momenteel goed. Ze breken de huidige minimalistische trend en zorgen voor kleur in je interieur. Vaak zien ze er ook iets ouder uit, wat ze nog net dat tikkeltje extra geeft.


Trend 5 l Olijfgroen


We gaan zeker niet beweren dat je al je muren olijfgroen moet verven, maar een accentmuur valt wel te overwegen. Groen is aan een opmars bezig, maar niet elke kleur groen doet het even goed in je interieur. Met olijfgroen kies je voor een warme kleur die uitstekend past in de koudere seizoenen.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons