5 interieurtrends die deze herfst zullen ontploffen!


Trend 1 l Karamel en kaneel


Nee, je moet niet gaan koken, maar deze kleuren geven wel de nodige warmte aan je interieur. Je hoeft niet naar de winkel te spurten en verfborstels in huis te halen, maar enkele leuke accessoires in deze kleuren zijn voldoende. Probeer het eens met kussens, een mat of misschien wel een tafellaken.


Trend 2 l Bakstenen


De ruwe baksteen is terug! Een industriële look? Laat je bakstenen voor zich spreken. Heerlijk ruw. Het hoeft niet allemaal meer zo afgewerkt te zijn en de kleuren matchen perfect bij de heersende trends. Ook bij Scandinavische of minimalistische interieurs doen bakstenen het bijzonder goed.


Trend 3 l Textiel als kunst


Ben je je schilderij of poster aan de muur beu? Probeer het eens met textiel als blikvanger aan je muur. Een muurtapijt geeft meteen extra cachet en zuigt de aandacht naar zich toe.


Trend 4 l Oosterse en Marokkaanse patronen


Ben je op zoek naar decoratie? Met een oosters design zit je altijd goed. Ook Marokkaanse invloeden scoren momenteel goed. Ze breken de huidige minimalistische trend en zorgen voor kleur in je interieur. Vaak zien ze er ook iets ouder uit, wat ze nog net dat tikkeltje extra geeft.


Trend 5 l Olijfgroen


We gaan zeker niet beweren dat je al je muren olijfgroen moet verven, maar een accentmuur valt wel te overwegen. Groen is aan een opmars bezig, maar niet elke kleur groen doet het even goed in je interieur. Met olijfgroen kies je voor een warme kleur die uitstekend past in de koudere seizoenen.

Bron
Immovlan

Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag