3 elementen die niet mogen ontbreken deze zomer in je tuin!

Led-verlichting

Aangezien zomeravonden kunnen uitlopen en je je bord niet met je smartphone wil verlichten, installeer je maar beter led’s. Raadpleeg hiervoor deze tips. Overdrijf niet en kies voor warm licht. Led’s gebruik je het best indirect en ingebed in de grond, of zelfs verborgen achter een boom of haag.

De schommelbank

Een ideaal accessoire om in de tuin te ontspannen terwijl je geniet van een zachte zwaai. In de schaduw van een boom kan je op de schommelbank in alle rust lezen of gewoon genieten. Bovendien kan zo’n bank het hele jaar door buiten blijven staan.

Beschermd tegen de zon

Ook al zijn zonnestralen in ons landen soms gierig, de parasol bewijst zijn nut op warme dagen. Zijn beschermende rol mag niet onderschat worden, al moet hij natuurlijk ook deel uitmaken van een harmonieus geheel. Materialen zoals linnen en hout zijn populair omdat ze authenticiteit uitstralen en ze zich goed laten combineren met de natuur rondom. Sowieso moet een parasol verschuifbaar zijn om meer en beter schaduw te kunnen bieden. Als de nacht valt, kan je de parasol gebruiken als je er led’s aan hebt bevestigd .

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons